lørdag 16. oktober 2010

Strikking!

Når jeg sitter mye alene på kveldene sånn som nå da Tom har vært på jobb i nesten 7 uker, og enda ikke kommer hjem før om nesten 2 uker til, må jeg ha noe å bedrive tiden med på kveldene etter at småtrollene er kommet seg i seng. Da er det veldig greit å ha ei strikking i umiddelbar nærhet.
Disse vottene ble sendt med posten til Oslo i går, og skal holde lille Linnea varm på hendene i vinter. Håper di passer og at di gjør jobben sin ;)
Dette er ei oppskrift fra Husfliden i garnet "vamse". Størrelsen er ca. 2-3 år.

Så er det disse barnehagebursdagene da. Jeg synes det er kjempevanskelig å skulle kjøpe bursdagsgaver til ungene i barnehagen, da dette er unger man ikke kjenner fra annen plass enn nettopp barnehagen. Forrige gang Elias var i guttebursdag i barnehagen, hadde jeg et sitteunderlag liggende som fikk et "lynet mcqueen" strykemerke på seg. Sammen med dette la jeg ei hodelykt. Dette blei en kjempesuksess!!

Så når han i dag var bedt i bursdag til 2 jenter i barnehagen, var det bare å hive seg rundt. Her er resultatet, og det var en rimelig stuptrøtt mamma som satt å heklet kanter på disse i natt for å bli ferdig i tide til bursdagen i dag :P
Ha en fin lørdag alle sammen!!

2 kommentarer:

Norunn sa...

åhh! så flotte bursdagsgaver! hva slags garn har du strikka underlagene i ?
hmm...er vel på tide å få strikka noen votter, det er jo supre julegaver, til små søte hender :)

Helèn sa...

Underlagan e strikka i Trysil garnet "Artic", kjøpt på Europris. Strikka med dobbelt garn, pinne nr. 10, 4 nøsta på 1 underlag :) Men det e jo fult mulig å bruke Fritidsgarnet også, har ikke prøvd sjøl med anna enn enkelt garn da men går sikkert an å bruk dobbelt:) Veldig fort gjort, og geniale gava for unga som går på skole eller i barnehage syns æ nu sjøl :)