fredag 27. mars 2009

Mitt "nye" klenodium ;)

Æ har en nåkka pussi hobby :P Æ samla på ting som har vært i familien fra gammelt av :) Har egentlig gjort det i en del år, mn først dæm siste åran har æ fått tak i så mykje at det har blitt satt frem :) Æ kan ikkje ha det ståanes lett tilgjengelig før småfengra, så derfor e kjellergangen blitt et naturlig valg, og der begynn det å bli litt etterhvert :)
Da ho oldemor døde i fjor vår, va æ å fant en del rundt omkring i Gamvika, alt e ting som har vært brukt på gårn fra gammelt av. Måtte jo spør bestefar om det va greit at æ tok det, og han skjønte jo ikkje ka æ sku med dettan gamle skrotet :D hehe... mn æ syns det har sin egen sjarm :)
Mitt nye klenodium i samlinga, e et gammelt skrin som har stått i "gammelhuset" i Bergen. Det e opprinnelig fra vassend i Hardanger.
Skrinet har naturlig nok fått sin plass ilage to bibla som æ har hatt i ganske mange år, men som e henta fra samme huset i Bergen :)




1 kommentar:

Norunn sa...

Så fine ting! Det er absolutt mye sjarm i slike ting, og når de i tillegg har stor affeksjonsverdi må det jo være helt ypperlig!:D